Kalevala elävänä tai kuolleena -festivaali 20.-21.9.2019 Tavastialla.

Kalevala elävänä tai kuolleena festivaalille sekä ensimmäiselle levylle on haluttu mukaan enimmäkseen sellaisia artisteja, joilla ei ole  aikaisempaa suoraa kosketusta kansanrunouteen. Tässä rock-estetiikka yhdistyy luovalla ja luontevalla tavalla vanhimpaan meillä tunnettuun traditioon. Mukaan kysyttiin monia ja nämä artistit tarttuivat haasteeseen. Kalevala elävänä tai kuolleena –projektilla on tulevaisuudessa lähes rajattomat mahdollisuudet rikastaa kaikkien taiteiden ja kulttuurin muidenkin alueiden kasvua omista juuristamme käsin, kunhan se tuodaan ihmisten tietoisuuteen ja katutasolle ilman turhaa juhlallisuutta. On meistä kiinni onko se elävä vai kuollut.

ovet ja ohjelma
pe klo 19-23.30
la klo 18-22.30

Ohjelma:

Kumpanakin iltana esiintyy Juha Hurme & Kalevalan ydinfysiikkaa -ryhmä, lisäksi festarilla pääsee tutustumaan myös mm. Iron Danger-pelidemoon ja maistelemaan Hailuodon Panimon Kalevala-olutta. Myynnissä on myös R-collectionin KalevalaFest-tuotteita. Suosittelemme tulemaan paikalle heti ovien avauduttua!

Musiikkinumerot esiintymisjärjestyksessä:

Perjantai: Tuomari Nurmio & Tohtori Hillilä / Mara Balls / Paleface /  Jaakko Laitinen & Väärä raha

Lauantai: Faarao Pirttikangas & Nubialaiset / Pekko Käppi & K:H:H:L / Suistamon Sähkö / Ismo Alanko 

Info

SAAPUMINEN JA ESTEETTÖMYYS

Osoite: Tavastia, Urho Kekkosen katu 4–6, Helsinki. Avustajat pääsevät maksutta sisään, ja klubilla pääsee liikkumaan pyörätuolilla esteettömästi. Ikäraja 18 vuotta.

VAPAAEHTOISET & HARJOITTELUPAIKAT

KalevalaFest vapaaehtoishaku on nyt käynnissä! Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteella info @ kalevalafest.fi.
Kysy myös pidempikestoisia kulttuurialan harjoittelupaikkoja!

NARIKKA

Takin ja isojen laukkujen jättäminen narikkaan Tavastialla on pakollista. Narikka maksaa 3,50 € / henkilö.

TASA-ARVO

KalevalaFest-tapahtumien tavoitteena on olla 100% tasa-arvoisia, ja toivotamme jokaisen festarikävijän tervetulleeksi tapahtumiimme omana itsenään! Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää esimerkiksi sukupuolen, tiettyyn etniseen ryhmään kuulumisen, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi.

Jos näet tai koet itseesi, ystäviisi tai muihin festivaalivieraisiin kohdistuvaa käytöstä, joka tuntuu ahdistavalta tai epäsopivalta, tai ei jollain tavalla tue tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta, ilmoitathan siitä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle ja tapahtuman järjestäjälle.

Toivomme, että kunnioitatte kaikkia festivaalivieraita ja kohtelette heitä kuin toivoisitte itseänne kohdeltavan.